voor de échte levensgenieters

’s Ochtends een verfrissende duik in de zee, met de strandfiets over het strand en door de duinen naar Wijk aan Zee of Callantsoog, paragliden boven de duintoppen, kiten bij windkracht 8, foilen bij windkracht 4, lange strandwandelingen of het yogamatje uitrollen op het zand. Dat zijn de dingen waar wij van houden.

Daarom vinden wij het zo leuk om onze vakantiehuizen te verhuren zodat andere mensen hier ook van kunnen genieten. Onze vakantiehuizen zijn opgericht voor de échte levensgenieters. Mensen die er even tussenuit willen. Even ontspannen uit het drukke en bruisende leventje. Mensen die van zon, zee en strand houden zijn bij onze vakantiehuizen op de juiste plaats.

Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en streven ernaar om de juiste service te bieden. Witsand vakantiehuizen staat voor gastvrijheid, gezelligheid en betrokkenheid, om het zo comfortabel mogelijk te maken. Netheid en hygiëne is voor ons een prioriteit.

Wij staan voor plezier, want hoe kan je zonder? Wie wil nou niet een gezellige vakantie met je vriendinnen, vrienden, je gezin of juist met je partner?

Wij hopen jullie heel graag een keer te mogen ontvangen in één van onze vakantiehuizen Witsand of ons Penthouse Witsand Zeezicht.

Groetjes 

Paul en Ingrid